bilde

Transport

post@dynlog.no

Dynamo logistikk har pr. dato 11 biler i ulike størrelser. Alle bilene er under konsesjonskrav, altså opp til 3,5 tonn. Nyttelasten på disse bilene varierer, men er omtrent 1 tonn på de største. Planbilen har nyttelast på omtrent 1,5 tonn. En varebil av samme merke har en nyttelast på omtrent 1,3 tonn.

Bilene brukes til transport av ulike typer kjøreoppdrag som transport av frukt, mat, catering, møbler, kjøkken, bad, garderober, vaskerom, tørkerom, parkett, printere, byggjerder, publikumsgjerder, stillas, maling, tilhengerbaserte anleggsmaskiner som kompressorer og letthus, lift i ulike størrelser og utførelser, aggregat, følgebil og mye, mye mer.

Vi kan lage lange lister, men det viktigste vi tilbyr markedet er en løsning! Dynamo Logistikk er løsningsorienterte! Skal noe transporteres så må vi kunne løse dette. Det er ikke alltid at vi makter å løse alle oppgaver med eget utstyr, men vi har fantastiske samarbeidspartnere som hjelper oss å løse det vi ikke klarer selv.

Spesialtransport

Følgebil er ofte endel av spesialtransporten. Gods kan være for bredt, for høyt eller for tungt og trenger assistanse ved ferdsel på offentlig vei. Vi har to biler fullrigget til dette formålet.

Med løsning menes at Dynamo Logistikk innhenter spesialtjenester i samsvar med vurdert behov, være seg spesialtransport med lang/bred trailer, semitrailer eller tilsvarende.

Vi kan også tilrettelegge for spesialtransport med helikopter for leveranser i krevende terreng, og, ikke minst, tilrettelagt spesialtransport med båt eller ferje av ulik størrelse, type og utførelse.